FÖRETAGSTJÄNSTER - KOST OCH HÄLSA

Tiden är något vi alla tampas med, för det mesta är det en bristvara för att hinna laga maten själv från grunden tilldagens alla måltider och nu är det lätt att det blir något som inte är så hälosamt och näringsrikt.
Lunchen är en av dom viktigaste måltiderna för den ska ge dig rätt och bra bränsle så att du orkar med dagens utmaningar och att du ska ha en frisk hållbar kropp. Mitasmat är smakfull, tillagad utan tillsatser, enkel att värma och har lång hållbarhet. Nu blev det enklet att på 3 min har du en näringsrik måltid klar. 
Du kan här köpa veckans luncher som du väljer helt och hållet  innehåll själv med vad varje måltid ska innehålla, allt är packat i hygieniska påsar var försig. Vi levererar till ditt jobb så resultat blir bra mat på jobbet.


Hos oss kan man använda friskvårdspengen, vi erbjuder workshops, kostrådgivning/kostcoachning, jag har tagit fram en 28 dagars kur där man lär sig vad är vad. Den gör att kroppen får en rening av allt vitt såsom socker, alkohol, mejeri, gluten och koffein. Här kan man välja att laga maten själv efter recept eller köpa maten ur webbshopen.
Skulle ni ha egna önskemål så skäddarsyr jag gärna något åt er, efter mina 23 års erfarenhet med kost och hälsa så kommer vi nog fram till något som passar.  
Ska ni ha catering kan vi även hjälpa till med det, vi har allt från mingel och fingerfood till er After Work, en uppfriskande frukostbuffe till personalmötet eller kanske en matig sallad med energigivande långsamma kolhydrater. så alla har bra energi. 
Vårt motto är att det man äter ska smaka riktigt gott, inte bara vara nyttigt !