MITA.jpg
 
 

 

"Vi har bara ett liv och en kropp så var rädd om den och lär dig hur just din kropp fungerar"

Mita brinner för att alla ska lära sig att äta bra och ge sin kropp rätt bränsle. Hennes ledord är eat clean, från jord till bord och medveten kosthållning. 

Mita öppnade GI Boden 2003 i Stockholm och hon var den första att servera GI balanserade måltider. 

2005 startade Mita även Food For Life, en produktionsanläggning med lunchservering. Där producerades allt mat till kunder som till dagligvaruhandeln, GI Boden, företagsevent, privata fester och sist men inte minst artister som ville ha bra energifylld mat för att orka med.

Idag föreläser Mita och inspirerar om mat för att stilla sin ivrighet att göra medmänniskor medveten om vikten av rätt kost.

Mitas Mat har funnits som idé i Mitas inre i över ett decennium. Idag har hon lyckats med ett enormt driv ta idén från skissbordet till verklighet där konsumenten på egen hand ska kunna komponera sin egen måltid.